Bokrean

08 februari 2018

Mina avsikt har alltid varit att mina böcker ska vara billiga, en bok som kostar mer än dagens lunch är för dyr. Därför har jag heller aldrig gett ut dem i annat format än pocketbokens.

Nu när den årliga bokrean drar igång är priset ännu lägre, 29 kronor för både Tillväxt till döds och Varför Västlänken?

Tillväxt till döds har vid det här laget några år på nacken och vissa avsnitt skulle ha ett annat innehåll om jag hade skrivit dem idag, men det mesta är fortfarande giltigt, inte minst vetekornen på schackbrädet. Tillväxten har inte blivit mindre orimlig under åren som gått. Adlibris, Bokus

Titeln Varför Västlänken? indikerar att boken handlar om den planerade tågtunneln under Göteborg. Detta är korrekt, men ungefär en tredjedel har ett betydligt vidare perspektiv med grundläggande frågor om vår energiförsörjning, peak oil, sol- och vindenergi, bilismens framtid och Trafikverkets (o)förmåga att prognostisera trafiken. Boken är den färskaste av de tre och kom ut för ett drygt år sedan.  Adlibris, Bokus

Antologin Att svära i kyrkan – Tjugofyra röster om evig tillväxt på en ändlig planet är inte med på bokrean, men den är trots det billigare än lunchen. Adlibris, Bokus

 

 

Previous post:

Next post: