Lagerstedts recension av ”Att svära i kyrkan”

17 september 2013

Carina Lagerstedt Nilsson har på sin blogg Lagerstedt recenserat ”Att svära i kyrkan – tjugofyra röster om evig tillväxt på en ändlig planet”.

I en fyllig diskussion kring de viktiga frågorna blandar hon citat från ungefär hälften av bokens kapitel och avslutar så här:

”Boken ”Att svära i kyrkan – Tjugofyra röster om evig tillväxt – på en ändlig planet” är lättläst, men på samma gång väldigt informationskompakt. Korta kapitel fyllda med idéer och tankar, visioner och visshet, logik och statistik gör, på det hela taget, boken ändå mycket läsvärd! Så plocka fram boken i närvaro av vänner och bekanta som verkar lite aviga till miljö- och klimatfrågor och poängtera att det faktiskt finns minst tjugofyra personer i Sverige som tycker som du själv. Eller använd den rent allmänt som underlag för diskussioner. Om inte annat så kanske det leder till ett bättre liv.”

Previous post:

Next post: