Film från Konvent Framtid 2011

27 oktober 2011

För några veckor sedan hade jag nöjet att få tala om mitt ödesmättade budskap på ”Konvent Framtid 2011”. Ett arrangemang i Marknadsföreningen i Göteborgs regi (mig.se).
För mig var det stort att stå på scen inför de 400 deltagarna. 

Medlemsmöten hos Naturskyddsföreningen och studiecirklar hos Miljöpartiet i alla ära, men det är en större utmaning med de som i sin dagliga gärningen jobbar med att ta marknadsandelar och hålla konsumtion och tillväxt på en hög nivå (min förutfattade mening). 

Med ett så stort auditorium var det förstås inte möjligt med något större meningsutbyte under showen, men de jag mötte i korridoren efteråt var minst lika positiva som de som jag i andra sammanhang klassat som ”redan frälsta”.

Här finns en film från mitt föredrag. Cirka 20 minuter lång:
 

 
Och en nedklippt variant på ungefär halva tiden:
 

Previous post:

Next post: