14 maj: Tillväxtforum 2011

17 april 2011

Lördagen den 14 maj går det av stapeln på Kulturhuset i Stockholm:
Tillväxtforum 2011. Det första riktigt stora arragemanget i nätverket Steg 3:s regi.

Hela programmet finns här.
Den som läser det noga ser att jag kommer att vara med och bygga med mina DUPLO-klossar.

Saxat ur programmets inledning:

Tillväxtforum 2011 sammanför förespråkare och kritiker av ett samhällssystem där materiell och ekonomisk tillväxt blivit mer av ett mål än ett medel.

Forskare, samhällsdebattörer, ekonomer, beteendevetare, konstnärer, företagare, filosofer, journalister med flera träffas i paneldiskussioner, föreläsningar och samtal. Tillsammans försöker vi förstå hur en ekonomi byggd på ständigt ökad tillväxt påverkar oss idag och framåt. Vad finns det för alternativ, för oss som människor och för vår planet?

Under en dag förvandlar nätverket Steg 3 Kulturhuset till ett centrum för tillväxtfrågan. Låt oss träffas, släppa loss kreativiteten och hitta lösningar som är i samklang med naturen och oss människor.

Parallella program finns i stora Hörsalen, Studio 3, Ekoteket och “Mötesrummet”.

Medverkar gör bland annat Anders Wijkman, Carl Schlyter, Nina Björk, Allan Larsson, KG Hammar, Gudrun Schyman, Svante Axelsson, Maria Abrahamsson, Sasja Beslik, Nina Jansdotter, Stefan de Vylder, Agneta Stark, Stina Oscarson och många fler.

I pauserna kan du se artister som Zinat Pirzadeh, Odile Nunes, Bob Hansson, Ellinor Sterner, Nora Makander, Göran Rulander och Södra Fots teaterkör.

Previous post:

Next post: