Recension i Effekt

01 juli 2010

I klimatmagasinet Effekts senaste nummer (3-4/2010) finns en recension som jag kan känna mig stolt över.

Den finns bara i papperutgåvan av tidningen, men jag tar mig friheten att citera några meningar:

”… Här blandas ett liv av tankar och funderingar med ett praktiskt bondförnuft (eller snarare ingenjörsförnuft). Även om perspektivet är ödmjukt och genomsyrat av en slags naiv förundran inför hur världen fungerar, så leder det ofelbart till ett kritiskt perspektiv på mycket av det vi idag tar för givet.”
”…Tankarna är djupa, men texterna lätta att förstå. Detta är helt enkelt boken som du skall sätta i händerna på en vetgirig tonåring. Den borde utgöra obligatorisk läsning i grundskolan som motvikt till de gratisböcker som sponsrats av Svenskt Näringsliv”

Länkar till andra recensioner finns här.

Idag fick jag dessutom ett mail där jag blev presenterad med orden:

Författare till den pedagogiskt lysande boken Tillväxt till Döds.

Inte illa 🙂

Kan inte låta bli att länka till ett inlägg jag såg på Effekts blogg.
Hur nervös skall jag egentligen vara inför en kommande finanskris?
Och då talar vi om KRIS på riktigt. Inte som häromåret…

Previous post:

Next post: